Telesales uitbesteden voor een overvolle agenda | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Telesales uitbesteden aan Teleleads

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van telesales? Dan zit je goed bij Teleleads! Wij zijn een in B2B leadgeneratie gespecialiseerd bedrijf. Door het opvolgen van je leads aan ons uit te besteden zit jij straks met een overvolle agenda aan afspraken! Telesales, leadgeneratie, telemarketing, koude acquisitie, het zijn allemaal termen die op hetzelfdee doelen: het telefonisch benaderen van bedrijven die potentiële klanten voor jouw product of dienst kunnen zijn. Om niet opdringerig over te komen onderscheidt Teleleads zich hierin door middel van onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak.

Telemarketing draait om het direct telefonisch contact opnemen met bedrijven die baat zouden kunnen hebben bij de dienst die je levert of het product dat je verkoopt. Teleleads benadert deze mogelijke klanten op zeer klantvriendelijke wijze. Wordt door het bedrijf aangegeven dat ze wellicht interesse hebben in een informatief gesprek. Dan hebben we een warme lead voor jou binnengesleept. Jij of een van je accountmanagers kan vervolgens met specifieke kennis de deal sealen en de klant echt binnenhalen.

Interesse in het uitbesteden van telesales? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend contact met ons op te nemen, of vraag een offerte aan! Ons telefoonnummer is 088 000 85 75.

 

Social Leads Teleleads

Een overvolle agenda, voor je het doorhebt

Een succesvolle telesales campagne doet jouw agenda uitpuilen van afspraken met mogelijke klanten. Zodra wij deze afspraak voor je binnen weten te slepen is er al sprake van een warme lead. Het bedrijf heeft immers al aangegeven wellicht interesse te hebben in jouw product of dienst. Jij kunt vervolgens zelf de klant echt overtuigen met jouw gespecialiseerde kennis. Het uitbesteden van telesales heeft als grootste voordeel dat jij of je accountmanager(s) meer gelegenheid hebben tot de voorbereiding van het salesgesprek. Met Teleleads als leadgeneratie partner heb je dus dubbel kans op succes!

Teleleads heeft de beschikking over een brede database met bedrijven in allerlei branches, waaronder:

  • Automotive branche
  • Zorg
  • IT wereld
  • Financiële sector
  • Zakelijk markt

Samen met jou stellen we een doelgroep samen voor jouw product of dienst. Hierbij kunnen we naar allerlei factoren kijken, waaronder het gebied waarin jouw bedrijf opereert. Vervolgens gaan we echt achter de leads aan. Daarin zijn we succesvol als het bedrijf aangeeft misschien geïnteresseerd te zijn en wel wat meer informatie wenst te ontvangen in een informatief gesprek. Met jouw kennis en expertise is het nu aan jou om de uiteindelijke slag te slaan.

Ja, ik wil telesales uitbesteden!

Wil je verder informeren over de voordelen van telesales of de mogelijkheden omtrent het uitbesteden daarvan? Of wil je een offerte ontvangen? Wij vertellen je graag meer! Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op. Teleleads is telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75 of door middel van het online contactformulier.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op