B2B Leadgeneratie; Wij scoren telefonisch leads! | Teleleads
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie is het telefonisch werven van potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze potentiële klanten zijn voor jou warme leads, aangezien wij hen telefonisch hebben geïnteresseerd in jouw product of dienst. Zij willen echter eerst meer weten over jouw product of dienst, voordat ze een afspraak willen maken. Immers met een eigen binnendienst medewerker of accountmanager met goede productkennis kan jij zelf de leads overtuigen tot het maken van een afspraak.

Wij doen het verzamelwerk en jij kunt vervolgens met jouw eigen expertise over jouw product of dienst deze warme leads eigenhandig als nieuwe klanten binnenhalen. Het doel van B2B leadgeneratie is uiteindelijk natuurlijk het daadwerkelijk verkopen van je product of dienst.

Geïnteresseerd in het uitbesteden van B2B leadgeneratie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Hoe werkt het?

Wil jij dat jouw accountmanagers meer omzet gaan scoren? Die kans wordt groter met waardevolle leads. Teleleads kan interessante B2B leads voor jou genereren, zodat jouw accountmanagers zich volledig op het salesgesprek kunnen richten. Met B2B leadgeneratie nemen wij de koude acquisitie van jou of jouw accountmanagers. Wij geven jou direct toegang tot zinvolle leads en vergroten zo aanzienlijk jouw kans op meer omzet. Immers hoe meer leadverstrekkers hoe meer kans op extra sales.

Hoe verloopt zoiets dan? De leads die wij jou aanleveren hebben al interesse in jouw soort product of dienst, omdat wij ze hier warm voor gemaakt hebben. Wij beschikken over een database van bedrijven uit alle soorten branches. Dankzij ons brede netwerk en professionaliteit zijn wij in staat om voor iedere soort branche leads te genereren. Dit kan zeer doelgroepgericht. Wat wij doen, is voor jou een databestand met leads samenstellen die exact aan jouw doelgroep voldoen. Er kan onder andere geselecteerd worden op basis van regio, grootte van een bedrijf en meer. Vervolgens zorgen we dat wij de beslisser aan de telefoon krijgen, bijvoorbeeld de directeur. We stellen een afspraak voor en krijgen op dit punt vaak te horen dat een afspraak wat te veel van het goede is, maar dat meer informatie wel gewenst is. En voilà, dat is jouw warme lead. Wij bereiden de potentiële klant volledig voor en tasten de interesse en behoeftes af om die inzichten met jou te delen.

Onze B2B leadgeneratie werkwijze uiteengezet

Bij Teleleads wordt een snelle en persoonlijke aanpak gehanteerd, doordat wij telefonisch contact opnemen met potentiële klanten voor jouw bedrijf. Daarbij hanteren we een vast stappenplan, dat uit 5 stappen bestaat die jou naar meer salessucces helpen. Het proces ziet er als volgt uit:

  1. Doelstelling en doelgroepbepaling: allereerst gaan we kijken welke doelgroep er bij jouw product of dienst past. Uiteraard dient er een bepaalde basis voor interesse daarin te zijn. Ook kunnen zo realistische en haalbare doelen gesteld worden.
  2. Adressenbestanden en belscript creëren: nu de doelgroep vastgesteld is kunnen we aan de hand van onze uitgebreide database een adressenbestand opstellen. Ook wordt onderling overlegd over een juist belscript.
  3. Teleleaders inwerken: vervolgens gaan we verder met het geven van uitleg aan onze teleleaders over jouw bedrijf, product en/of dienst. Na enkele testrondes worden verbeterpunten doorgevoerd en puntjes op de i gezet. Hierdoor zijn de teleleaders perfect voorbereid.
  4. Kwalitatieve leads en afspraken maken: tijd om de daad bij het woord te voegen. Wij nemen telefonisch contact op met de bedrijven in het adressenbestand en zorgen voor B2B leadgeneratie van warme leads.
  5. Rapportage, evaluatie en optimalisatie: eens in de zoveel tijd ontvang je van ons een rapport met de voortgang van de campagne. Na afloop evalueren we het proces en kijken we hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Ook daarvan ontvang je een rapportage.

Waarom koude acquisitie uitbesteden aan Teleleads?

Met Teleleads schakel je een team van ervaren en enthousiaste teleleaders in die voor concrete resultaten zorgen. Onze werkwijze, waarbij we op klantvriendelijke wijze en met een persoonlijke aanpak potentiële klanten benaderen, is uiterst effectief. Combineer dit met een breed netwerk aan potentiële klanten in diverse branches en het resultaat is een agenda vol met kwalitatieve warme leads. Door het uitbesteden van B2B leadgeneratie krijgen jouw accountmanagers daarbij ook meer mogelijkheden om op salesgesprekken te focussen!

Leadgeneratie voor concrete afspraken

Wij doen alles telefonisch, wat onze aanpak persoonlijk en snel maakt. Dankzij ons brede netwerk en deskundigheid zijn wij daarnaast in staat om voor iedere soort branche leads te genereren. Het maakt voor ons dus niet uit voor welk product of welke dienst jij graag hoogwaardige B2B leads wilt laten genereren; wij regelen ze voor je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B leadgeneratie? Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons per telefoon bereiken via het telefoonnummer 088 000 85 75. Wij staan je graag te woord!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Wat is Leadgeneratie?

Onder leadgeneratie vallen alle werkzaamheden die zijn gericht op het in contact komen met potentiële klanten. Zo'n potentiële klant noemt men een lead.

Voor leadgeneratie zijn veel manieren zoals e-mail marketing, telemarketing, netwerkevents en beurzen. Het doel van leadgeneratie is meestal om de mogelijkheid te creëren om iets te verkopen.

Hoe werkt Leadgeneratie?

Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten (prospects) gegevens achterlaten, middels een webpagina of telemarketing, ontstaat de mogelijkheid om deze lead op te volgen. Hierna converteert de lead hopelijk in een klant.

Een grote groep potentiële klanten wordt gebeld, waarna met alle belangstellende een afspraak wordt ingepland.

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen?
Offerte aanvragen?
info@teleleads.nl
088 - 000 85 75