B2B afspraken; wij brengen jou aan tafel | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Afspraken

Wil jij graag een volle agenda? Maar zie je het niet zo zitten om zelf veel tijd kwijt te zijn aan het regelen van afspraken met bedrijven die je zelf nog moet benaderen? Wij helpen je aan kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Teleleads is gespecialiseerd in het genereren van telefonische afspraken. Koud bellen is een vak op zich en niet ieders favoriete bezigheid. Echter is het onze specialiteit en zijn wij gedreven om jou aan tafel te krijgen bij je potentiële klant. Daarbij voldoet iedere afspraak die wij maken aan jouw criteria, waardoor je concreet betaalt per kwalitatieve afspraak.

Hoe werkt het?

Jij bepaalt zelf met wat voor soort bedrijven je om tafel wilt zitten en in overleg stellen we criteria op voor de afspraken die jij door ons gemaakt ziet worden. Bij telemarketing draait het om het aangaan van een dialoog met potentiële klanten om hier slimmer van te worden en wijs naar te handelen. Dat is precies wat wij doen voor jou. Wij zorgen telefonisch dat de B2B bezoekafspraken in jouw agenda komen en dat jij zoveel informatie over de behoefte van deze potentiële klant hebt, zodat jij met een maximale voorbereiding het salesgesprek kan ingaan en de kans groter is dat de deal vervolgens snel wordt gesloten.

Onze aanpak bevat de volgende stappen:

  1. Doelstelling en doelgroepbepaling
  2. Adressenbestanden en belscript creëren
  3. Inwerken van onze teleleaders
  4. Starten met het creëren van kwalitatieve teleleads en afspraken
  5. Rapportage, evaluatie en optimalisatie

Meer weten over onze aanpak? Bekijk hier onze uitgebreide werkwijze.

Voordelen B2B afspraken maken uitbesteden

Ons werk is een toevoeging aan het sales funnel. Volledig telefonisch zorgen wij dat jouw agenda gevuld wordt met kwalitatieve B2B afspraken. Je hebt altijd afspraken met ondernemers of andere DMU’s die zeker interesse hebben in jouw product of dienst. B2B Leadgeneratie: Voorafgaand aan de ingeplande afspraak heeft één van onze teleleaders contact gehad met jouw potentiële klant en is er exact in kaart gebracht wat de behoefte en interesse is. Zo waarborgen wij dat de B2B afspraken die we voor jou genereren waardevol zijn en jij kunt geheel voorbereid het salesgesprek in, omdat je exact van ons weet waar de interesse precies ligt en waar iedere individuele lead behoefte aan heeft.

Wij maken voor jou de afspraken en zorgen voor een effectieve rijroute. We nemen je het vervelende acquisitie werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de salesgesprekken, het opvolgen van de offertes en closen van deals. Kortom: Je hoeft niet zelf bezig te zijn en kunt jouw focus op sales leggen in plaats van leadopvolging. Wij doen al het voorwerk voor jou, zodat jij zeer goed voorbereid een salesgesprek in kunt. Want vergeet niet: Always Be Closing!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen?
Offerte aanvragen?
info@teleleads.nl
088 - 000 85 75