Telemarketing = Meer leads en meer afspraken! | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

Telemarketing

Ben jij benieuwd naar de voordelen van telemarketing? Telemarketing is eenvoudig gezegd het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Doeltreffende telemarketing is geen eenrichtingsverkeer, maar verloopt via een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners duidelijk voor ogen hebben wat de behoefte is en wat het aanbod is. Teleleads biedt je graag de voordelen van telemarketing door jou te ondersteunen door deze vorm van telefonische acquisitie met onze telemarketing diensten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het genereren van telefonische B2B afspraken en B2B leads voor bedrijven.

Telemarketing Teleleads Telemarketeer Bas

Wat is telemarketing?

Telemarketing is het telefonisch aan de man brengen van diensten en producten. Het is een vorm van marketing die plaatsvindt op twee verschillende manieren. Inbound telemarketing (op initatief van de klant) en outbound telemarketing (op initiatief van het telemarketingbedrijf). Wil je graag een volle agenda voor de accountmanagers, maar kost het benaderen van bedrijven je te veel tijd? Wij helpen je aan kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Ook als je meer klanten wilt binnenhalen door klanten telefonisch te benaderen ben je bij Teleleads aan het juiste adres. Onze telemarketingdiensten bestaan namelijk uit:

Onze werkwijze

Onze telemarketeers hanteren een persoonlijke en snelle werkwijze. Tijdens de B2B telemarketing voor bedrijven werken wij volgens een stappenplan. Dit stappenplan is als volgt vormgegeven:

  • Doelstelling en doelgroep bepaling: We beginnen de samenwerking met de doelgroep en de propositie die passend is.
  • Adressenbestanden en belscript maken: Voor een telemarketingcampagne zijn minstens 500 telefoonnummers nodig. Het is dus van belang dat er een adressenbestand gemaakt wordt. Het belscript wordt samen met jou gemaakt. Jij bent immers de expert op het gebied van jouw product of dienst.
  • Inwerken van teleleaders: Onze teleleaders krijgen de benodigde uitleg over je bedrijf en over het belscript. Ze gaan altijd goed voorbereid te werk, zodat ze afspraken voor jou kunnen scoren.
  • Kwalitatieve afspraken en leads maken: Tijdens deze stap starten we met het telefonisch creëren van kwalitatieve leads en afspraken. Hierbij staat klantvriendelijkheid centraal. Een prettig gesprek is immers een must voor ons.
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie: Je ontvangt een rapportage waarin de leads en afspraken verwerkt zijn. Ook na de campagne ontvang je een rapportage en evalueren we resultaten.

Overtuigd? Neem contact op!

We zorgen er telefonisch voor dat de agenda’s altijd gevuld zijn met waardevolle afspraken met ondernemers. Door ons goed voor te bereiden en te verdiepen in jouw organisatie kunnen we telefonisch jouw potentiële klant overtuigen van jouw aanbod met als doel een bezoekafspraak. Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal. Dat is pas prettig zaken doen. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B telemarketing? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contactmet ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 088 000 85 75.

Neem contact op voor meer afspraken

Vraag een offerte aan bij Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Neem contact op:

Contact Form

Direct contact opnemen met Teleleads:

088 000 85 75
info@teleleads.nl

IMG_763212
Telemarketing Teleleads Telemarketeer Twan
Telemarketing Teleleads Telemarketeer Pamela

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen?
Offerte aanvragen?
info@teleleads.nl
088 - 000 85 75