Telemarketing = Meer leads en meer afspraken! | Teleleads
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

Telemarketing

Ben jij benieuwd naar de voordelen van telemarketing? Telemarketing is eenvoudig gezegd het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Doeltreffende telemarketing is geen eenrichtingsverkeer, maar verloopt via een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners duidelijk voor ogen hebben wat de behoefte is en wat het aanbod is. Teleleads biedt je graag de voordelen van telemarketing door jou te ondersteunen door deze vorm van telefonische acquisitie met onze telemarketing diensten.

Onze telemarketingdiensten bestaan uit:

Een toevoeging aan jouw sales funnel

Onze telemarketingdiensten werken als een toevoeging aan jouw sales funnel. Wij kunnen de perfecte basis leggen voor jouw salesafspraken door in een telefonisch gesprek potentiële klanten in te lichten over jouw product of dienst. Door ons goed voor te bereiden en te verdiepen in jouw organisatie kunnen we telefonisch jouw potentiële klant overtuigen van jouw aanbod met als doel een bezoekafspraak. Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal. Dat is pas prettig zaken doen.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen?
Offerte aanvragen?
info@teleleads.nl
088 - 000 85 75