Graag je telemarketing acquisitie uitbesteden? | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Telemarketing acquisitie uitbesteden

Wil je de telemarketing acquisitie uitbesteden? Teleleads genereert kwalitatieve leads in iedere branche. B2B leadgeneratie, koude acquisitie, telemarketing acquisitie, er wordt steeds hetzelfde mee bedoeld. Het business to business benaderen van bedrijven ziet op het koud contact opnemen (ofwel ongevraagd benaderen) met bedrijven om interesse in een dienst of product te peilen. Het doel daarbij is om de dienst of het product aan het bedrijf te kunnen verkopen. Dit kan daarom erg opdringerig overkomen. Bij Teleleads doen we dit heel anders en hanteren we een persoonlijke en zeer klantvriendelijke aanpak.

Bij B2B leadgeneratie nemen we telefonisch contact op met klanten die mogelijk interesse hebben in de dienst die je levert of het product dat je verkoopt. Dit doen we op zeer klantvriendelijke wijze, zonder opdringerig over te komen. Geeft de potentiële klant aan interesse te hebben in een informatief gesprek? Dan noemen we dat een warme lead. Door de leadgeneratie uit te besteden kunnen jij of je accountmanagers het salesgesprek optimaal voorbereiden, wat de kans op het binnenhalen van de klant vergroot. Voor je het weet puilt je agenda uit van de afspraken!

Is het koud bellen van mogelijke klanten niet je favoriete bezigheid? Wil je daarom graag de telemarketing acquisitie uitbesteden? Bel gerust vrijblijvend naar 088 000 85 75. Wij vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Meer leads, meer afspraken, meer omzet

Een succesvolle B2B leadgeneratie campagne levert je meer afspraken met klanten op die interesse in jouw dienst of product hebben. Meer salesgesprekken met zogenoemde warme leads staat gelijk aan een grotere kans op het binnenhalen van meer klanten. Meer klanten betekent natuurlijk een stijging in de omzet. Tevens zorgt het telemarketing acquisitie uitbesteden ervoor dat jij of je accountmanager(s) meer tijd hebben het salesgesprek voor te bereiden. Ook dit vergroot de kans op succes.

Omdat we over een uitgebreide database beschikken met talloze bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches kunnen we nauwkeurig een geschikte doelgroep voor je samenstellen. Daarbij kunnen diverse criteria gehanteerd worden, waaronder de regio waarin jij actief bent. Vervolgens gaan we deze bedrijven koud benaderen om naar hun interesse te vragen. Vaak als we een afspaak voorstellen wordt aangegeven dat een informatief gesprek eerst gewenst is. Voor ons betekent dat bingo. De lead is nu warm voor jouw product of dienst, en jij kunt de klant daadwerkelijk binnenslepen met jouw kennis en expertise.

Over Teleleads

Teleleads is een leadgeneratie bureau gespecialiseerd in koude acquisitie van bedrijven. Op basis van onze drie kernwoorden (enthousiast, effectief en ervaren) gaan wij tewerk om kwalitatieve afspraken neer te zetten die concrete resultaten opleveren. Onze medwerkers zijn klantgericht, ondernemend en proactief. Of we nu kleine of grote bedrijven benaderen, onze persoonlijke en snelle aanpak levert altijd vele warme leads op. Ook je telemarketing acquisitie uitbesteden aan ons? Wij zijn actief voor alle branches en kunnen je altijd verder helpen.

Ja, ik wil de telemarketing acquisitie uitbesteden!

Overtuigd? Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75 of door middel van het online contactformulier.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op