Sales uitbesteden aan professionals | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Sales uitbesteden aan de accountmanagers van Teleleads

Voor sales uitbesteden ben je van harte welkom bij Teleleads. Wij begrijpen dat het benaderen van klanten een klus is die veel tijd en energie vergt. Onze ervaren en deskundige telemarketeers komen graag namens jouw bedrijf in contact met potentiële klanten.

Zo kunnen we afspraken maken of leads voor je genereren. Teleleads biedt je graag de voordelen van telemarketing. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het generen van telefonische B2B afspraken en B2B leadgeneratie.

Teleleads is jouw b2b partner in sales en marketing

Besteed je sales aan ons uit en doe er je voordeel mee. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Of over de kosten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Dan weet je exact waar je aan toe bent.

Telefonische sales uitbesteden

Sales uitbesteden aan ons van Teleleads houdt in dat wij kwalitatieve leads en afspraken genereren in iedere branche. Ofwel B2B afspraken maken en B2B leadgeneratie. Hierbij hanteren we een persoonlijke en snelle werkwijze. We nemen contact op met klanten die mogelijk interesse hebben in jouw product of dienst. Daarnaast maken we ook kwalitatieve afspraken met potentiële klanten.

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

Social leads

Maar ook social leads zijn onderdeel van sales. Hierbij benaderen wij prospects via social media. We genereren zinvolle leads met behulp van doelgerichte social messages. Allereerst gaan we via verschillende social media kanalen op zoek naar de DMU (decision making unit) van een bepaalde organisatie of bedrijf. Daarna gaan we verder met de volgende stap: contact maken met die DMU. Zodoende voegen we een extra dimensie toe aan jouw marketingplaatje.

Kosten

De kosten van sales uitbesteden verschillen. Zo spreken we over vaste kosten en over variabele kosten. Om deze reden kunt je voor het kostenplaatje het best een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

We zorgen er graag voor dat de agenda’s altijd vol zitten

Social Leads Teleleads

Besteed de sales aan ons uit

Ben je overtuigd van wat wij voor je kunnen betekenen en wil je de sales uitbesteden aan onze telemarketeers? Neem dan contact met ons op. We dragen graag bij aan jouw salessucces. Ontdek hoe wij het verschil maken voor jou en je onderneming. Of vraag direct een vrijblijvend offerte aan.

Wij zijn Teleleads: jouw B2B partner in sales en marketing.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op