Sales training | Workshop op maat op locatie | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Sales training

De sales training van Teleleads is gericht op koude acquisitie. Deze workshop is een maatwerk training over het koud benaderen van potentiële klanten. Daarbij is het doel om behoefte te creëren en vervolgens de dienst of het product te verkopen. De verkooptraining leert jouw verkoop afdeling telefonische acquisitie tot een goed resultaat te brengen.

Verkopen is een vak apart. Telefonische acquisitie is daar een minder populair onderdeel van. Verkopen is namelijk lastiger als de behoefte nog niet aanwezig is. Daarom is het belangrijk om technieken te leren om binnen te komen en bezwaren te tackelen. Deze technieken zijn cruciaal om nieuwe klanten binnen te halen.

Professioneel leren verkopen met een sales workshop

Met de sales training leer je de fijne kneepjes van koud verkopen:

  • Op de juiste manier binnenkomen
  • Werken met belscripten
  • Behoefte bij de potentiële klant creëren
  • De juiste vragen stellen
  • De dienst of het product presenteren
  • Communicatie technieken om impact te maken
  • Omgaan met bezwaren
  • Grip op het gesprek houden
  • Gesprekken correct afsluiten
Sales training

Sales training voor beginners en gevorderden

Het is voor iedere verkoper belangrijk om verkoop gesprekken tot in de puntjes te beheersen. Zo is een goede voorbereiding ongeacht het ervaringsniveau altijd van belang. Hierdoor weet je van tevoren hoe je met veel voorkomende probleempunten in de praktijk om moet gaan. Doordat onze training op maat opgesteld wordt, is deze zowel voor beginners als gevorderden geschikt.

“Koude acquisitie vraagt om een hele andere manier van benaderen. Het creëren van behoefte staat hierbij centraal.”

Sales training op locatie

Wanneer je als organisatie een eigen verkoop afdeling hebt met eigen accountmanagers, dienen zij zelf leads op te kunnen volgen. Bij koude leads vraagt dit om een hele andere benadering dan warmere leads. Onze sales training zorgt bij iedere verkoper voor een hoger rendement op het gebied van telefonische acquisitie.

De sales workshop wordt op locatie, bij het pand van jouw organisatie aangeboden. Wij bieden de in-company verkooptraining overal in Nederland aan.

Sales workshop van een B2B telemarketing specialist

Teleleads is een in B2B leadgeneratie gespecialiseerd telemarketing bedrijf. Wij zijn dé partner voor organisaties die hun sales of koude acquisitie willen uitbesteden. Onze dienstverlening bestaat uit dataverrijking, leadgeneratie, het maken van afspraken en leads via social media verkrijgen.

Onze telemarketeers zijn enthousiast, effectief en ervaren op het gebied van sales en communicatie. Met de sales workshop delen wij onze kennis en werkwijze met jou. Hierdoor kun jij ook zinvolle leads en extra sales gaan genereren.

“Met de sales training leer je over bezwaartechnieken, belscripten en het openen en afsluiten van gesprekken.”

Vraag nu een sales workshop aan

Wil jij sales trainingen op locatie om meer resultaat met koude verkopen te leren boeken? Neem contact op voor meer informatie, of vraag om een vrijblijvende prijs opgave.

Je kunt ons bereiken via 088 000 85 75, per e-mail of door middel van het contactformulier.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op