Sales genereren met de professionals van Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Sales genereren middels sales ondersteuning

Meer sales
genereren? Daarvoor ben je van harte welkom bij Teleleads. Het genereren van sales is erg belangrijk om bijvoorbeeld te blijven groeien. Maar hoe doe je dat nou precies? Dit kan bijvoorbeeld met het genereren van leads middels onze sales ondersteuning.

“Teleleads is dé B2B partner in Marketing & Sales.”

Zo kunnen we enkel afspraken maken of leads voor je genereren. Teleleads biedt je graag de voordelen van sales ondersteuning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het generen van telefonische B2B afspraken en B2B leadgeneratie. Daarnaast zorgen we ook voor dataverrijking van jouw ideale klantenlijst.

Sales generen uitbesteden aan Teleleads

  • In 5 stappen naar jouw salessucces.
  • Enthousiast, effectief & ervaren.
  • Kaderen behoeften en interesses af
  • Zinvolle leads en extra sales

Besteed je sales aan ons uit en doe er je voordeel mee. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen voor het genereren van meer klanten? Of over de kosten van sales uitbesteden? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website! Dan weet je exact waar je aan toe bent.

Via online en offline kanalen

Wij van Teleleads begrijpen als geen ander dat het generen van leads en klanten een tijdrovende klus is die om veel ervaring vraagt. Daarom genereren wij via offline en online kanalen sales voor jou als onze partner. Het selecteren van de juiste kanalen voor goede leads is hierbij waardevol.

Bij waardevolle kanalen kun je denken aan via social media zoals LinkedIn, telefonische acquisitie en e-mailmarketing. Juist door in te zetten op zowel online- als offline kanalen, spreiden we onze kansen.

Kosten van sales coaching

De kosten van sales coaching voor sales genereren verschillen. Zo spreken we over vaste kosten en over variabele kosten. Om deze reden kunt je voor het kostenplaatje het best een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

leadgeneratie en telemarketing Teleleads

Teleleads | B2B partner in marketing en sales

Teleleads B.V. is de B2B partner in Marketing & Sales. Deze 2 gebieden verschillen enorm, maar zijn wel nodig om het maximale uit beide te halen. De expertise is voor Teleleads "sales". Hierin zijn wij al jarenlang expert. Door die jarenlange ervaring ben je verzekerd van het feit dat wij exact weten hoe we jouw bedrijf succesvoller maken middels de juiste sales voor meer klanten.

Zo kun je bij naast sales genereren ook bij ons terecht voor:

“We zorgen gezamenlijk voor een optimaal sales resultaat”

Besteed het sales genereren aan ons uit

Ben je overtuigd van wat wij voor je kunnen betekenen en wil je het generen van sales uitbesteden aan onze telemarketeers? Neem dan contact met ons op. Om direct onze hulp in te schakelen, of om eerst meer informatie te krijgen. Of vraag direct een vrijblijvend offerte aan.

Ontdek hoe wij het verschil maken voor jou en je onderneming. Wij zijn Teleleads: jouw B2B partner in sales en marketing. En dat merk je!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op