Onze tevreden klanten | Teleleads
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

De tevreden klanten van Teleleads

Hungry like a wolf pakken wij elke uitdaging met beide handen aan. En met succes als we onze tevreden klanten mogen geloven. Overweeg jij onze kwaliteiten in te zetten voor jouw organisatie? Vele anderen gingen je al voor. Hieronder vind je referenties van tevreden klanten van Teleleads die de grote voordelen van onze services al hebben ondervonden.

NIMA is de opleider van Nederland wanneer je je met marketing bezig houdt. Afspraken genereren bij enkel grotere marketingteams is wat wij voor elkaar kregen!

Een softwarebedrijf voor boekhouding van organisaties. Wij belden hierin meerdere doelgroepen dat leidde tot succesvolle bezoekafspraken en online demo's

 

Videomarketing is een lastige dienst om duidelijk te maken wat de toegevoegde waarde van een video is. Door goed samen te werken zijn er goede afspraken ontstaan en genereerde we afspraken met inhoudt.

 

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

 

 

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op