Over ons: We’re hungry like wolves | Teleleads
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

Over ons

Teleleads is jouw b2b partner in marketing en sales. Door een unieke manier van dataverrijking en leadgeneratie zijn wij gespecialiseerd in B2B telemarketing. Onze focus ligt geheel op business 2 business leadgeneratie en het maken van kwalitatieve afspraken, waardoor het resultaat voor jou erg concreet is.

Teleleads bestaat uit een sterk en gedreven team van enthousiastelingen dat elke dag opnieuw hongerig is om nieuwe successen voor klanten te behalen. De werknemers van Teleleads zijn stuk voor stuk enthousiast, werken effectief en zijn ervaren. Volgens ons is dat de basis voor het leveren van kwalitatief werk. In het Teleleads DNA is daarnaast voelbaar dat wij klantgericht, ondernemend en proactief zijn en gedreven worden door een oersterke teamspirit. We’re hungry like wolves en daarvan ondervinden onze klanten de voordelen.

Wij leveren een totaaloplossing

Denk groots en je zult altijd verder komen. Of je nu een grootzakelijk of midden klein bedrijf hebt of als accountmanager graag je agenda gevuld ziet, het is altijd goed om je te richten op grotere doelen. En daarbij horen meer afspraken en een vollere agenda. Wij helpen jou om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden onze klanten samen met onze partners een totaaloplossing.

Moderne koude acquisitie | LinkedIn Leadgeneratie

Moderne koude acquisitie via LinkedIn voor het genereren en opvolgen van leads voor het inplannen van B2B afspraken. Wij benaderen binnen jouw doelgroep met jouw tone of voice je potentiële klanten om zowel leads als afspraken te genereren. Zo ondersteunen wij in sales voor het binnenhalen van nieuwe klanten dat zorgt voor meer omzet.

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

“Waar ik in geloof is partnerschap. We doen het samen en met elkaar. Zo is de communicatie altijd eerlijk en open om van onze samenwerking een goede te maken. Het behalen van jouw groeidoelstelling stellen wij centraal. Om met een juiste strategie en plan van aanpak van start te gaan, weet je van te voren wat je kan verwachten. De lijnen zijn niet alleen kort met de accountmanagers van Teleleads, maar ook met mij.”

Benieuwd naar mijn advies en wat Teleleads voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact op.

Stefan Kelderman - Directeur Teleleads B.V.

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op