Koude acquisitie uitbesteden | Teleleads
Daarom

TELELEADS

 • Enthousiast
 • Effectief
 • Ervaren

Koude acquisitie uitbesteden

Zit jij er niet op te wachten om zelf de koude acquisitie van jouw bedrijf te doen? Je kunt de koude acquisitie dan direct uitbesteden aan Teleleads! Wij zijn specialist in B2B telemarketing en nemen de koude acquisitie graag van je over! Wij zorgen er op klantvriendelijke wijze voor dat jouw agenda vol staat met afspraken zonder dat jij naar het maken van de afspraken hoeft om te kijken. Maak vandaag nog een eerste afspraak zodat we kennis kunnen maken met een goede kop koffie. We kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en gaan ervoor zorgen dat jij je op belangrijkere zaken kan focussen dan koude acquisitie!

Wat is telemarketing?

telemarketing is de verzamelnaam van het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Deze manier van marketing gaat via een prettig telefonisch gesprek waarin wordt gekeken naar de behoeften en het aanbod wat daar bij past. Wij zijn bij Teleleads specialist in de telemarketing en het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van telefonische benadering. Bij deze telefonische benadering wordt er geen gebruik gemaakt van standaard ingestudeerde verkooppraatjes, maar een prettig gesprek. Op deze manier is het binnenhalen van potentiële klanten makkelijker dan ooit! Onze telemarketing diensten bestaan uit B2B afspraken maken en B2B leads genereren.

Social leads

Tegenwoordig benaderen wij bedrijven niet meer enkel telefonisch, maar ook via social media. Hierbij kun je denken aan social media websites als Twitter en LinkedIn. Het doel is hierbij hetzelfde: afspraken maken met potentiële klanten. Voordat wij beginnen met de marketing via social media stellen we een prospectprofiel op. Hiermee brengen we in kaart welke bedrijven het beste benaderd kunnen worden. Er wordt gekeken naar de interesses van het bedrijf en de mogelijkheid dat zij geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product.

Onze werkwijze

Wij werken volgens een stappenplan waarmee we voor elke klant een maatwerk campagne op kunnen leveren. Zodra je kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, zetten wij ons stappenplan in gang. Dat gaat als volgt:

 • Doelstelling en doelgroep bepaling;
 • Adressenbestanden en een belscript maken;
 • Inwerken van teleleaders;
 • Kwalitatieve afspraken en leads maken;
 • Rapportage, evaluatie en optimalisatie.

Maak vandaag nog een afspraak!

Als je gebruik wilt maken van onze diensten op het gebied van social media en telemarketing kun je gelijk een offerte aanvragen! We maken graag kennis met een goede kop koffie. Heb je nog vragen over onze werkwijze, wat wij precies doen of andere zaken? Neem dan contact op! Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

088 000 85 75 Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen

Adres: Zaadmarkt 95, Zutphen
T: 088 000 85 75
E: info@teleleads.nl

Contact Form

 • Wil je meer leads? Betaal enkel voor kwalitatief goede afspraken!

  Vraag nu de offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.