Gespecialiseerd telemarketingbureau | Teleleads

Gespecialiseerd telemarketing bureau

Teleleads is een gespecialiseerd B2B telemarketing bureau. Op klantvriendelijke wijze zorgen wij ervoor dat jij een volle agenda hebt zonder dat jij je daar mee bezig hoeft te houden. Dus ben je op zoek naar een telemarketing bureau zodat je wel veel afspraken hebt maar niet met koude acquisitie bezig hoeft te zijn? Maak dan gelijk een afspraak met ons bij Teleleads en zorg ervoor dat jij je op belangrijkere zaken kan focussen dan koude acquisitie, namelijk het closen van de deals!

Voordelen van telemarketing

Uiteraard zitten er voordelen aan telemarketing. Telemarketing staat voor het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Dit is geen eenzijdige marketing maar gaat via een gesprek waarin duidelijk wordt gemaakt wat de behoefte is en welk aanbod daar tegenover staat. Wij zijn gespecialiseerd in telemarketing en het binnen halen van nieuwe klanten door ze telefonisch te benaderen. Onze telemarketing diensten bestaan uit B2B afspraken maken en B2B leads genereren.

Social leads

Naast het telefonisch benaderen van bedrijven, benaderen wij ook bedrijven via social media. Net als bij de telemarketing is het doel van social leads om afspraken te maken met potentiële klanten. Hiervoor wordt eerst een prospectprofiel opgesteld, zo weten wij welke bedrijven het beste benaderd kunnen worden. Er wordt bij het opstellen van het prospectprofiel onder andere gekeken naar de interesses van het bedrijf en de mogelijkheid dat zij geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. De benadering via social media gaat onder andere via LinkedIn en Twitter.

Hoe wij werken

Wij bieden jou en jouw bedrijf graag de voordelen van telemarketing. Bij B2B telemarketing voor bedrijven werken wij volgens een stappenplan, naast het gegeven dat onze telemarketeers een persoonlijke en snelle werkwijze hanteren. Dit stappenplan is als volgt:

  • Doelstelling en doelgroep bepaling;
  • Adressenbestanden en een belscript maken;
  • Inwerken van teleleaders;
  • Kwalitatieve afspraken en leads maken;
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie.

Wil je meer weten over het stappenplan en onze werkwijze? Lees dan de uitgebreide omschrijving!

Vraag nu een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Teleleads voor de telemarketing van jouw bedrijf? Wij maken graag kennis met een goede kop koffie! Vraag dan nu een offerte aan en maak een eerste afspraak! Heb je voorafgaand aan het opvragen van een offerte nog vragen over Teleleads, de diensten die wij aanbieden of aanverwante zaken? Dan kun je contact opnemen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Ook meer B2B leads genereren door de koude acquisitie uit te besteden aan Teleleads? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Bel ons gelijk voor meer informatie over onze dienstverlening of om een offerte aan te vragen.

088 000 85 75 Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen

Adres:  Stationsplein 37-a, Zutphen
T: 088 000 85 75
E: info@teleleads.nl

Contact Form

  • Wil je meer leads? Betaal enkel voor kwalitatief goede afspraken!

    Vraag nu de offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.