Telemarketingbureau gezocht | Leadgeneratie door Professionals | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Op zoek naar een telemarketingbureau?

Ben je op zoek naar een telemarketingbureau? Bij Teleleads zit je goed om jouw telemarketing uit te besteden. Teleleads werkt nauw met jou samen om jouw agenda’s weer vol te krijgen. Heb je interesse? Neem dan direct contact op voor een offerte!

Waarom Teleleads?

Als je er voor kiest voor het uitbesteden van jouw telemarketing bij Teleleads, geniet je van verschillende voordelen. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet:

  • In 5 stappen naar jouw salessucces;
  • Enthousiast, effectief & ervaren;
  • Behoeften en interesses afkaderen;
  • Zinvolle leads en extra sales.

Zie jij deze voordelen wel zitten? Neem dan direct contact op!

Wat is telemarketing?

Bij telemarketing worden via de telefoon jouw producten en diensten aan potentiële klanten aangeboden. Dit kan op twee verschillende manieren gebeuren. Namelijk inboud telemarketing. Dit is op het initiatief van de klant. Daarnaast heb je ook outbound telemarketing. Dit is op initiatief van het bedrijf.

teleleads telemarketingbureau

Telemarketing uitbesteden aan Teleleads

Wij benaderen voor jou potentiële klanten. Hiermee zorgen we voor kwalitatieve afspraken. Onze telemarketingdiensten bestaan uit B2B afspraken genereren en B2B leads genereren. Dit wil zeggen dat wij potentiële klanten telefonisch benaderen om klant bij jou te worden.

Als je de telemarketing aan ons uitbesteedt weet je zeker dat de telemarketing volgens de wetgeving gaat. Onze telemarketing verloopt altijd via een prettig gesprek. In dit gesprek hebben beide gesprekspartners de feiten duidelijk voor ogen. Zo weet iedereen wat de behoefte is en wat het aanbod is.

Onze werkwijze

Wij hebben een vaste werkwijze voor het aan de man brengen van een nieuw product of dienstverlening. Wij hebben in het verleden gemerkt dat klanten het prettig vinden dat wij een opbouw en uitvoering van een campagne prettig vinden.

Wij coachen jouw campagnes dagelijks om ze daar waar nodig bij te sturen. Op deze manier kunnen jouw telemarketing campagnes zo optimaal en effectief mogelijk ingericht worden.

Overige diensten

Naast de bovengenoemde diensten bieden wij nog meer diensten aan. Hierbij kun je denken aan sales training, dataverrijking en social leads. Verder kun je bij ons terecht voor het uitbesteden van sales en koude acquisitie.

Neem contact op

Ben je overtuigd van Teleleads als telemarketingbureau? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij voor jou het verschil kunnen maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75 of via het online contactformulier. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op