Telemarketing = Meer leads en meer afspraken! | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Telemarketing

Ben jij benieuwd naar de voordelen van B2B telemarketing? Telemarketing is eenvoudig gezegd het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads.

Doeltreffende telemarketing is geen eenrichtingsverkeer. Dit verloopt via een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners de feiten duidelijk voor ogen hebben. Zo weten we van elkaar wat de behoefte is en wat het aanbod is.

Teleleads biedt je graag de voordelen van telemarketing. Dit doen we  door jou te ondersteunen door deze vorm van telefonische acquisitie. Hiervoor gebruiken wij onze telemarketing diensten en ervaring telemarketeers. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het genereren van telefonische B2B afspraken en B2B leads voor bedrijven.

Wat is telemarketing?

Telemarketing is het telefonisch aan de man brengen van diensten en producten. Het is een vorm van marketing die plaatsvindt op twee verschillende manieren.

Inbound telemarketing (op initatief van de klant) en outbound telemarketing (op initiatief van het telemarketingbedrijf). Wil je graag een volle agenda voor de accountmanagers, maar kost het benaderen van bedrijven je te veel tijd?

Wij helpen je aan kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Ook als je meer klanten wilt binnenhalen door klanten telefonisch te benaderen ben je bij Teleleads aan het juiste adres. Onze telemarketingdiensten bestaan namelijk uit:

Binnen telemarketing dien je je aan bepaalde regels te houden, je mag niet iedereen bellen. Zo bestaat er een 'bel me niet register' met nummer die geen telefonisch contact willen. Zij wensen niet via het telemarketing oogpunt benaderd worden. Er gelden weer andere regels voor goede doelen, hier heeft ook de Europese commissie een richtlijn en regels opgesteld.

Wij benaderen jouw potentiële klanten enkel wanneer het binnen de wetgeving past. Heb je behoefte aan uitleg of ondersteuning binnen deze complexe regelgeving, schroom niet om contact op te nemen.

Onze werkwijze

Voor het aan de man brengen van een nieuw product of dienstverlening staat een redelijke vaste werkwijze. Onze klanten geven aan de opbouw en uitvoering van de strategische opbouw van een campagne prettig te vinden.

Onze telemarketeers hanteren een persoonlijke en snelle werkwijze. Tijdens de B2B telemarketing voor bedrijven werken wij volgens een stappenplan. Dit stappenplan is als volgt vormgegeven:

  • Doelstelling en doelgroep bepaling: We beginnen de samenwerking met de doelgroep en de propositie die passend is.
  • Adressenbestanden en belscript maken: Voor een telemarketingcampagne zijn minstens 500 telefoonnummers nodig. Het is dus van belang dat er een adressenbestand gemaakt wordt. Het belscript wordt samen met jou gemaakt. Jij bent immers de expert op het gebied van jouw product of dienst.
  • Inwerken van teleleaders: Onze teleleaders krijgen de benodigde uitleg over je bedrijf en over het belscript. Ze gaan altijd goed voorbereid te werk, zodat ze afspraken voor jou kunnen scoren.
  • Kwalitatieve afspraken en leads maken. Tijdens deze stap starten we met het telefonisch creëren van kwalitatieve leads en afspraken. Hierbij staat klantvriendelijkheid centraal. Een prettig gesprek is immers een must voor ons.
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie: Je ontvangt een rapportage waarin de leads en afspraken verwerkt zijn. Ook na de campagne ontvang je een rapportage en evalueren we resultaten.

Er wordt op dagelijkse basis gecoacht en bijgestuurd om jouw campagnes zo optimaal en effectief mogelijk in te richten. Het systeem is volledige geautomatiseerd, in korte tijd kan jouw telemarketeer dus veel potentiële klanten benaderen. Teleleads is dé partner voor telefonische acquisitie.

Overtuigd? Neem contact op!

We zorgen er telefonisch voor dat de agenda’s altijd gevuld zijn met waardevolle afspraken met ondernemers. Wij bereiden ons goed voor en verdiepen ons in jouw organisatie. Op deze manier kunnen we telefonisch jouw potentiële klant overtuigen van jouw aanbod. Het doel is een bezoekafspraak.

Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal. Dat is pas prettig zaken doen. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B telemarketing? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 088 000 85 75.

Telemarketing telemarketeer

Meer weten over de mogelijkheden?

Ook meer B2B leads genereren via social media? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier.

Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op