Social Selling met de professionals van Teleleads B.V.

Bereken jouw groei in omzet!

Social Selling

Door middel van social selling benaderen wij ook prospects via social media, naast het telefonisch benaderen van potentiële business to business klanten. Teleleads genereert zinvolle leads door middel van doelgerichte social messages.

Via verscheidene social media kanalen, waaronder LinkedIn en Twitter, gaan we doelgericht op zoek naar de DMU (decision making unit) van een organisatie. Met social selling proberen we dus via social media platforms in contact te komen met de mensen die beslissingen nemen binnen het bedrijf. Met deze unieke benadering voegen we een extra dimensie toe aan jouw marketingplaatje en onderscheiden we ons van andere telemarketingbedrijven.

Wil jij graag meer leads en afspraken zonder zelf met koude acquisitie bezig te hoeven zijn? Laat het dan aan ons over.

Waarom social selling inzetten voor B2B leads?

Net als bij telemarketing is het doel van social selling om afspraken te genereren met potentiële klanten. Om te weten welke bedrijven we het beste kunnen benaderen wordt eerst een prospectprofiel opgesteld. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de interesses van het bedrijf en de mogelijkheid dat zij geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Ook gaan we kijken naar mogelijke pijnpunten en hoe we deze kunnen omzeilen. Vervolgens nemen we bij interessante bedrijven contact op door hen een bericht te sturen, om zo de afspraak binnen te slepen.

Onze social selling strategie voor meer B2B prospects

Veel bedrijven zijn tegenwoordig op social media actief. De invloed van deze kanalen zorgt ervoor dat iedere onderneming ook online vertegenwoordigd en aanwezig wil zijn. Dit opent de deur voor Teleleads om via social media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram leads te genereren. Middels social selling proberen we warm contact met de potentiële klant te krijgen en hen vervolgens proberen over te halen voor een afspraak.

  • In 5 stappen naar jouw salessucces
  • Enthousiast, effectief en ervaren
  • Behoeften en interesses afkaderen
  • Zinvolle leads genereren en extra sales
  • Meer klanten en prospects
  • Social selling: een uitstekende toevoeging naast koude acquisitie

Social selling voor de perfecte marketingmix

De opkomst en invloed van sociale netwerken maakt social selling een waardevolle toevoeging aan B2B marketing om leads te genereren. Als gespecialiseerd telemarketingbedrijf is Teleleads van toegevoegde waarde voor succesvolle sales en marketing campagnes. Wij voorzien in de totaaloplossing door jouw marketing plaatje compleet te maken. Zo vullen we jouw agenda met zinvolle afspraken.

We’re hungry like wolves en daarvan ondervinden onze klanten de voordelen.

Social Leads Teleleads

Meer weten over social selling?

Ook meer B2B leads genereren via social media door middel van social selling? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken. Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier. Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op