Online marketing – Goed online vindbaar zijn | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Online marketing

Wie goed gevonden wil worden op het internet doet aan online marketing. Zonder online marketing, ook wel internet marketing genoemd, haal je de concurrentie die deze vorm van marketing al wel inzet nooit in op het internet. Online marketing is het inzetten van alle vormen waarmee je een product of dienst sterk kunt aanbieden met behulp van het internet. Er bestaan ontzettend veel verschillende manieren waarop online marketing uitgeoefend kan worden, altijd met als doel dat jouw website, dienst en/of product beter gevonden wordt door potentiële klanten in zoekmachines zoals Google.

Door online goed vindbaar te zijn, zul je meer conversies behalen en dus meer verkoop genereren. Online marketing kan een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de totale omzet. Onze partners Best4u internet marketing en Traffic Today zijn gespecialiseerd in online marketing en helpen je graag bij jouw online marketing strategie. Samen maken we jouw website tot een succes.

Wat valt er onder online marketing?

Online marketing activiteiten waar de partners van Teleleads jou onder andere mee kunnen helpen zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine marketing
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Conversie optimalisatie
  • Retargeting
  • Linkbuilding
  • E-mail marketing
  • Social media marketing (Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, etc.)

De toegevoegde waarde van online marketing

Waarom online marketing onmisbaar is? Door je website te optimaliseren voor Google kunnen potentiële klanten de weg naar je bedrijf veel makkelijker vinden. Eén van onze specialisten zei eens: “Een webshop zonder internet marketing is als een winkel op een industrieterrein met de gordijnen dicht”. En zo is het precies. Door online marketing in te zetten vergroot je de bekendheid van jouw merk, website of afzonderlijke producten en/of diensten op het internet. Deze betere vindbaarheid in de zoekresultaten van Google zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf, wat zal zorgen voor een toename van het aantal bezoekers op jouw website.

Daarnaast helpt online marketing jou de juiste bezoekers te bereiken. Je kunt wel een mega groot online bereik hebben, maar als dit niet jouw doelgroep betreft, zul je alsnog weinig extra verkoop genereren. Door de juiste optimalisatie in te zetten, zorgen we ervoor dat jij gevonden wordt op relevante zoekopdrachten die aansluiten op jouw aanbod. Het aanspreken van de juiste doelgroep levert jou de beste resultaten op.

Tot slot willen we hieraan toevoegen dat online marketing een blijvend en langdurig effect heeft waar jij profijt van hebt. Het is geen marketingactie waarmee je even snel scoort (al kan dat wel met bijvoorbeeld advertenties), maar het is een optimalisatieproces met een lange termijn strategie. Het kost tijd om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, maar wanneer we er samen voor zorgen dat jij de hoge posities in Google bemachtigd én behoud, zul je merken dat dit op stabiele wijze zijn vruchten afwerpt.

Interesse?

Onze kennispartners Best4u internet marketing en Traffic Today ondersteunen jou graag met één of meer van de vele vormen van online marketing. Onze partners zorgen voor jouw online vindbaarheid zodat de klanten die jou zoeken, jou ook vinden. Wij maken een afspraak met de klanten die jij wilt. Neem dan gerust contact met ons of onze partners op.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op