Koude Acquisitie Uitbesteden | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Koude acquisitie uitbesteden aan de profs van Teleleads

Zit jij er niet op te wachten om zelf de koude acquisitie van jouw bedrijf te doen? Je kunt de koude acquisitie dan direct uitbesteden aan Teleleads! Wij zijn specialist in B2B telemarketing en nemen de koude acquisitie graag van je over! Wij zorgen er op klantvriendelijke wijze voor dat jouw agenda vol staat met afspraken. Compleet zonder dat jij naar het maken van de afspraken hoeft om te kijken. Daardoor heb je meer tijd over andere zaken binnen je bedrijf.

Wij zijn dé specialist op het gebied van B2B telemarketing

Maak vandaag nog een eerste afspraak zodat we kennis kunnen maken met een goede kop koffie. We kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en gaan ervoor zorgen dat jij je op belangrijkere zaken kan focussen dan koude acquisitie! Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is telemarketing?

Telemarketing is de verzamelnaam van het telefonisch genereren van B2B bezoekafspraken of B2B leads. Deze manier van marketing gaat via een prettig telefonisch gesprek waarin wordt gekeken naar de behoeften en het aanbod wat daar bij past. Wij zijn bij Teleleads. Specialist in de telemarketing en het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van telefonische sales.

B2B afspraken maken en B2B leads genereren

Bij deze telefonische benadering wordt er geen gebruik gemaakt van standaard ingestudeerde verkooppraatjes, maar een prettig gesprek. Op deze manier is het binnenhalen van potentiële klanten makkelijker dan ooit! Onze telemarketing diensten bestaan uit B2B afspraken maken en B2B leads genereren.

Enthousiast, effectief, ervaren

Acquisitie uitbesteden

Meer dan telefonische sales | LinkLeads

Tegenwoordig benaderen wij bedrijven niet meer enkel telefonisch, maar ook via social media. Dit wordt social leads genoemd. Hierbij kun je denken aan social media websites als Twitter en LinkedIn. Het doel is hierbij hetzelfde: afspraken maken met potentiële klanten. Voordat wij beginnen met de marketing via social media stellen we een prospectprofiel op.

Hiermee brengen we in kaart welke bedrijven het beste benaderd kunnen worden. Er wordt gekeken naar de interesses van het bedrijf en de mogelijkheid dat zij geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product.

In 5 stappen naar jouw salessucces

Onze werkwijze

Wij werken volgens een werkwijze waarmee we voor elke klant een maatwerk campagne op kunnen leveren. Deze werkwijze is persoonlijk en snel. Zodra je kiest om een samenwerking met ons aan te gaan op het gebied van koude acquisitie, zetten wij ons stappenplan in gang. Dat stappenplan is als volgt door ons vormgegeven:

  • Doelstelling en doelgroep bepaling;
  • Adressenbestanden en een belscript maken;
  • Inwerken van teleleaders;
  • Kwalitatieve afspraken en leads maken;
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie.

Kosten

Voor meer duidelijkheid over de kosten van het uitbesteden van de koude acquisitie kun je het best een offerte aanvragen. De kosten bestaan namelijk uit vaste en variabele kosten. Dan weet je precies wat onze dienstverlening jou gaat kosten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Besteed de telefonische sales aan ons uit

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Lees eens verder op onze website of neem contact met ons op. We ontzorgen je graag op het gebied van koude acquisitie.

Als je gebruik wilt maken van onze diensten op het gebied van social media en telemarketing kun je gelijk een offerte aanvragen! We maken graag kennis met een goede kop koffie terwijl we praten over sales uitbesteden. Heb je nog vragen over onze werkwijze, wat wij precies doen of andere zaken? Neem dan contact op! Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

What do you want to do ?

New mail

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op