B2B leadopvolging: haal het beste uit je leads | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Leadopvolging

B2B leadopvolging: haal het beste uit je leads

Goede en gestructureerde B2B leadopvolging is essentieel voor jouw salessucces. Na het succesvol genereren van Business-to-Business leads via telefonische marketing is het de bedoeling dat de kwalitatieve leads warm gehouden worden. Zodat jouw lead uiteindelijk een daadwerkelijke klant wordt. Laat jouw B2B leads opvolgen uitbesteden aan leadgeneratie bureau Teleleads.

B2B leadopvolging uitbesteden aan ons ervaren team

  • In 5 stappen naar jouw salessucces
  • Maak kennis met ons enthousiaste, effectieve & ervaren team van telemarketeers
  • Behoeften en interesses afkaderen
  • Onze specialisaties: zinvolle leads en extra sales

Meer weten over B2B leadopvolging? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-0008575.

B2B Leadopvolging

Nieuwe klanten genereren

Ook je bedrijf laten groeien? Dat kan met telemarketing. Onze telemarketeers brengen jouw producten of diensten telefonisch aan de man via B2B leadgeneratie. Na het eerste contact is het belangrijk om potentiële klanten niet uit het oog te verliezen. Dat noemen we in vakjargon ook wel B2B leadopvolging.

Het doel: B2B afspraken

Éen telefoongesprek of social media reactie maakt nog geen klant. Wel is de eerste kennismaking met jouw bedrijf een feit. De lead weet nu wat jouw bedrijf voor zijn of haar bedrijf kan betekenen. Ofwel: er is een opening gecreëerd. Aan ons is het dan de taak om hier verder mee te gaan. Ons doel is om B2B afspraken te genereren voor jouw bedrijf.

Effectiviteit leidt tot conversie

Effectiviteit is uiterst belangrijk als het gaat om leads opvolgen. Wij werken met een drie-stappenplan: dataverrijking, B2B leadgeneratie en B2b afspraken maken. Je database laten verrijken zorgt voor meer inzicht in online marketing en conversie mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van B2B leadopvolging? Neem dan direct contact met ons op en vraag een offerte aan. Onze e-mail is info@teleleads.nl.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op