B2B Leadgeneratie; Wij scoren telefonisch leads! | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Wil je meer omzet? Werk met ons! 3 garanties van

TELELEADS

  • We werken aan jouw doelstelling
  • We zijn winnaars
  • Volledige toewijding

B2B Leadgeneratie

& B2B Afspraken

B2B Leadgeneratie en opvolging


B2B Leadgeneratie is het werven van potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze potentiële klanten zijn voor jou warme leads, aangezien wij hen telefonisch hebben geïnteresseerd in jouw product of dienst.

Soms willen potentiële klanten eerst meer weten over jouw product of dienst, voordat ze de stap willen zetten om een afspraak willen maken. Dit noemen wij leads. Wanneer wij leads genereren, richten wij ons altijd op B2B afspraken!

"Meer leads en afspraken zonder zelf met koude acquisitie bezig hoeven te zijn."

Geïnteresseerd in het uitbesteden van B2B leadgeneratie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Hoe werkt het?

Wil je meer omzet? Werk dan met ons als je verzekerd wilt zijn van goede leads en afspraken.

Wij zorgen tevens voor naamsbekendheid, netwerkuitbreiding en geven tegen betaling sales training.

"Wij bereiden de potentiële klant volledig voor en tasten de interesse en behoeftes af. Deze inzichten delen we met je."

Moderne leadgeneratie ofwel --> Moderne koude acquisitie!

Wij zijn specialist in koude acquisitie en hebben dit gemoderniseerd en gedigitaliseerd.

Nadat wij jouw doelgroep hebben bepaald gaan wij deze via jouw LINKEDIN account benaderen door met ze te connecten.

Vervolgens sturen wij aan op een nadere kennismaking en generen zodoende leads/telefonische afspraken die wij als experts opvolgen.

Bij het opvolgen van de leads stellen wij voor relevante vragen om zodoende het kaf van het koren te scheiden en op deze manier afspraken in te plannen voor jou en je team met potentiële klanten!

Waarom koude acquisitie uitbesteden aan Teleleads?

Met Teleleads schakel je een team van ervaren en enthousiaste teleleaders in die voor concrete resultaten zorgen. Onze werkwijze, waarbij we op klantvriendelijke wijze en met een persoonlijke aanpak potentiële klanten benaderen, is uiterst effectief.

Toch kiezen wij er bewust voor om alles telefonisch te doen, wat onze aanpak persoonlijk en snel maakt. gerust contact met ons op! Je kunt ons per telefoon bereiken via het telefoonnummer 088 000 85 75. Wij staan je graag te woord!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Wat is Leadgeneratie?

Onder leadgeneratie vallen alle werkzaamheden die zijn gericht op het in contact komen met potentiële klanten. Zo'n potentiële klant noemt men een lead.

Voor leadgeneratie zijn veel manieren zoals e-mail marketing, telemarketing, netwerkevents en beurzen. Het doel van leadgeneratie is meestal om de mogelijkheid te creëren om iets te verkopen.

Hoe werkt Leadgeneratie?

Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten (prospects) gegevens achterlaten, middels een webpagina of telemarketing, ontstaat de mogelijkheid om deze lead op te volgen. Hierna converteert de lead hopelijk in een klant.

Een grote groep potentiële klanten wordt gebeld, waarna met alle belangstellende een afspraak wordt ingepland.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op