B2B Leadgeneratie; Wij scoren telefonisch leads! | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie is het telefonisch werven van potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze potentiële klanten zijn voor jou warme leads, aangezien wij hen telefonisch hebben geïnteresseerd in jouw product of dienst.

Zij willen echter eerst meer weten over jouw product of dienst, voordat ze de stap willen zetten om een afspraak willen maken. Immers met een eigen binnendienst medewerker of accountmanager met goede productkennis kan jij zelf de leads overtuigen tot het maken van een afspraak.

Wij zetten de eerste stappen door het doen van het verzamelwerk. Jij kunt vervolgens met jouw eigen expertise over jouw product of dienst deze warme leads eigenhandig als nieuwe klanten binnenhalen. Het doel van B2B leadgeneratie is uiteindelijk natuurlijk het daadwerkelijk verkopen van je product of dienst.

"Meer leads en afspraken zonder zelf met koude acquisitie bezig hoeven te zijn."

Geïnteresseerd in het uitbesteden van B2B leadgeneratie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Hoe werkt het?

Wil jij dat jouw accountmanagers meer omzet gaan scoren? De kans om dit soort doelstellingen te behalen wordt groter met waardevolle leads. Teleleads kan interessante B2B leads voor jou genereren, zodat jouw accountmanagers zich volledig op het salesgesprek kunnen richten.

Met B2B leadgeneratie nemen wij de koude acquisitie van jou of jouw accountmanagers over. Wij geven je direct toegang tot zinvolle leads en vergroten zo aanzienlijk jouw kans op meer omzet. Immers hoe meer leadverstrekkers hoe meer kans op extra sales.

Hoe verloopt zoiets dan? De leads die wij jou aanleveren hebben al interesse in jouw soort product of dienst, omdat wij ze hier warm voor gemaakt hebben. Wij beschikken over een database van bedrijven uit alle soorten branches.

B2B Leads genereren of online leadgeneratie is een kwestie van targeten. De juiste mensen op het juiste moment. Dit kan middels telefonische lead generatie of via social media. Op onze website krijg je inzicht in de mogelijkheden van B2B marketing en telefonische acquisitie.

Jouw website en de bijbehorende online marketing is een belangrijke bron van leads. Hieruit krijg je inzichten in de kosten per lead en de ROI. Het kiezen voor B2B leadgeneratie valt hier perfect mee samen, een optimalisatie van de gehele marketing strategie. Het op het juiste moment delen van informatie, aan de juiste doelgroep op het geschikte moment is de clou. Zo maak je van een prospect een warme relatie.

Dankzij ons brede netwerk en professionaliteit zijn wij in staat om voor iedere soort branche leads te genereren. Dit kan zeer doelgroepgericht. Wat wij doen, is voor jou een databestand met leads samenstellen die exact aan jouw doelgroep voldoen.

Er kan onder andere geselecteerd worden op basis van regio, grootte van een bedrijf en meer. Vervolgens zorgen we dat wij de beslisser aan de telefoon krijgen, bijvoorbeeld de directeur. We stellen een afspraak voor en krijgen op dit punt vaak te horen dat een afspraak wat te veel van het goede is. In de meeste gevallen is meer informatie wel gewenst. En voilà, dat is jouw warme lead!

"Wij bereiden de potentiële klant volledig voor en tasten de interesse en behoeftes af. Deze inzichten delen we met je."

Onze B2B Leadgeneratie werkwijze uiteengezet

Bij Teleleads wordt een snelle en persoonlijke aanpak gehanteerd, doordat wij telefonisch contact opnemen met potentiële klanten voor jouw bedrijf. Daarbij hanteren we een vast stappenplan, dat uit 5 stappen bestaat die jou naar meer salessucces helpen. Het proces ziet er als volgt uit:

 • Doelstelling en doelgroep bepaling: allereerst gaan we kijken welke doelgroep er bij jouw product of dienst past. Uiteraard dient er een bepaalde basis voor interesse daarin te zijn. Ook kunnen zo realistische en haalbare doelstellingen geformuleerd worden.
 • Adressenbestanden en belscript creëren: nu de doelgroep vastgesteld is kunnen we aan de hand van onze uitgebreide database een adressenbestand opstellen. Ook wordt onderling overlegd over een juist belscript gericht op de specifieke doelstellingen.
 • Teleleaders inwerken: vervolgens gaan we verder met het geven van uitleg aan onze teleleaders over jouw bedrijf, product en/of dienst. Na enkele testrondes worden verbeterpunten doorgevoerd en puntjes op de i gezet. Hierdoor zijn de teleleaders perfect voorbereid.
 • Kwalitatieve leads en afspraken maken: tijd om de daad bij het woord te voegen. Wij nemen telefonisch contact op met de bedrijven in het adressenbestand en zorgen voor B2B leadgeneratie van warme leads.
 • Rapportage, evaluatie en optimalisatie: eens in de zoveel tijd ontvang je van ons een rapport met de voortgang van de campagne. Na afloop evalueren we het proces en kijken we hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Ook daarvan ontvang je een rapportage.

Waarom koude acquisitie uitbesteden aan Teleleads?

Met Teleleads schakel je een team van ervaren en enthousiaste teleleaders in die voor concrete resultaten zorgen. Onze werkwijze, waarbij we op klantvriendelijke wijze en met een persoonlijke aanpak potentiële klanten benaderen, is uiterst effectief.

Combineer dit met een breed netwerk aan potentiële klanten in diverse branches en het resultaat is een agenda vol met kwalitatieve warme leads. Door het uitbesteden van B2B leadgeneratie krijgen jouw accountmanagers daarbij ook meer tijd en mogelijkheden om op salesgesprekken te focussen!

Nieuwe ontwikkeling: online B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie leunt momenteel nog steeds vooral op telefonisch gebied. Door de jaren heen zijn er steeds meer mogelijkheden bijgekomen om leads te genereren. Vaak zijn deze activiteiten geïntegreerd als sales- of marketingwerkzaamheden in het bedrijf en gekoppeld aan doelstellingen.

Naast telefonische B2B Leadgeneratie worden onder meer methodes als netwerken (bijvoorbeeld op bijeenkomsten of borrels) gezien. Het aanwezig zijn op beurzen en evenementen binnen je vakgebied valt hieronder. Daarnaast:

 • White paper marketing
 • Direct Mail; e-mailmarketing
 • Search marketing
 • B2B leadgeneratie
 • Websites
 • Google Adwords

Het bovenstaande gebruikt men als belangrijke methodes om leads te genereren. Online B2B Leadgeneratie is echt bezig met een opmars. Er ontstaan ook steeds meer nieuwe onlinetechnieken voor leadgeneratie uit het groeiende inbound marketing en content marketing.

Omdat er steeds meer marketingprocessen automatisch verlopen ontstaan er steeds gedetailleerdere verzamelingen van informatie. Hierdoor groeien de opties binnen de online B2B Leadgeneratie. Dit resulteert erin dat deze wervingsmethode de volgende resultaten oplevert:

 • Kwalitatieve online leads;
 • Een hoger percentage relevante B2B leads uit dezelfde bezoekersaantallen;
 • Grotere aantallen relevante websitebezoekers;
 • Inzicht in aandeel potentiële klanten van je websitebezoekers;
 • Specifiekere informatie om B2B leads pro-actief op te kunnen volgen.

Een groot voordeel van de automatisering van deze processen en werkzaamheden is dat bedrijven kunnen besparen op kosten en op fte’s. De inzet van medewerkers kan beter gerichter ingezet worden op de gestelde marketingactiviteiten en doelstellingen. Dat werkt door in de rest van de organisatie.

Leadgeneratie voor concrete afspraken

Toch kiezen wij er bewust voor om alles telefonisch te doen, wat onze aanpak persoonlijk en snel maakt. Direct contact is voor ons toch nog steeds de meest geschikte methode om in verbinding te staan met je potentiële klanten.

Dankzij ons brede netwerk en deskundigheid zijn wij daarnaast in staat om voor iedere soort branche leads te genereren. Het maakt voor ons dus niet uit voor welk product of welke dienst jij graag hoogwaardige B2B leads wilt laten genereren. Wij regelen ze voor je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B leadgeneratie?

Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons per telefoon bereiken via het telefoonnummer 088 000 85 75. Wij staan je graag te woord!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632
B2B Leadgeneratie marketeers
B2B Leadgeneratie marketeer
B2B Leadgeneratie marketeer

Wat is Leadgeneratie?

Onder leadgeneratie vallen alle werkzaamheden die zijn gericht op het in contact komen met potentiële klanten. Zo'n potentiële klant noemt men een lead.

Voor leadgeneratie zijn veel manieren zoals e-mail marketing, telemarketing, netwerkevents en beurzen. Het doel van leadgeneratie is meestal om de mogelijkheid te creëren om iets te verkopen.

Hoe werkt Leadgeneratie?

Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten (prospects) gegevens achterlaten, middels een webpagina of telemarketing, ontstaat de mogelijkheid om deze lead op te volgen. Hierna converteert de lead hopelijk in een klant.

Een grote groep potentiële klanten wordt gebeld, waarna met alle belangstellende een afspraak wordt ingepland.

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op