B2B afspraken; wij brengen jou aan tafel | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

B2B Afspraken

Wil jij graag een volle agenda? Maar zie je het niet zo zitten om zelf veel tijd kwijt te zijn aan het regelen van afspraken met bedrijven die je zelf nog moet benaderen?

Wij helpen je aan kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Teleleads is gespecialiseerd in het genereren van telefonische afspraken. Koud bellen is een vak op zich en niet ieders favoriete bezigheid.

Echter is het onze specialiteit en zijn wij gedreven om jou aan tafel te krijgen bij je potentiële klant. Daarbij voldoet iedere afspraak die wij maken aan jouw criteria, waardoor je concreet betaalt per kwalitatieve afspraak.

Wil jij graag meer leads en afspraken zonder zelf met koude acquisitie bezig te hoeven zijn? Laat het dan aan ons over.

Hoe werkt het?

Jij bepaalt zelf met wat voor soort bedrijven je om tafel wilt zitten en in overleg stellen we criteria op voor de afspraken die jij door ons gemaakt ziet worden.

Bij telemarketing draait het om het aangaan van een dialoog met potentiële klanten om hier slimmer van te worden en wijs naar te handelen. Dat is precies wat wij doen voor jou.

Wij zorgen telefonisch dat de B2B bezoekafspraken in jouw agenda komen en dat jij zoveel informatie over de behoefte van deze potentiële klant hebt, zodat jij met een maximale voorbereiding het salesgesprek kan ingaan en de kans groter is dat de deal vervolgens snel wordt gesloten.

Onze aanpak bevat de volgende stappen:

  1. Doelstelling en doelgroepbepaling
  2. Adressenbestanden en belscript creëren
  3. Inwerken van onze teleleaders
  4. Starten met het creëren van kwalitatieve teleleads en afspraken
  5. Rapportage, evaluatie en optimalisatie

Meer weten over onze aanpak? Bekijk hier onze uitgebreide werkwijze.

Voordelen B2B afspraken maken uitbesteden

Ons werk is een toevoeging aan het sales funnel. Volledig telefonisch zorgen wij dat jouw agenda gevuld wordt met kwalitatieve B2B afspraken.

Je hebt altijd afspraken met ondernemers of andere DMU’s die zeker interesse hebben in jouw product of dienst. B2B Leadgeneratie: Voorafgaand aan de ingeplande afspraak heeft één van onze teleleaders contact gehad met jouw potentiële klant en is er exact in kaart gebracht wat de behoefte en interesse is.

Zo waarborgen wij dat de B2B afspraken die we voor jou genereren waardevol zijn en jij kunt geheel voorbereid het salesgesprek in, omdat je exact van ons weet waar de interesse precies ligt en waar iedere individuele lead behoefte aan heeft.

Wij maken voor jou de afspraken en zorgen voor een effectieve rijroute. We nemen je het vervelende acquisitie werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de salesgesprekken, het opvolgen van de offertes en closen van deals.

Kortom: Je hoeft niet zelf bezig te zijn en kunt jouw focus op sales leggen in plaats van leadopvolging. Wij doen al het voorwerk voor jou, zodat jij zeer goed voorbereid een salesgesprek in kunt. Want vergeet niet:

Always Be Closing!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

B2B afspraken telemarketing

Meer weten over de mogelijkheden?

Ook meer B2B leads genereren via social media? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken. Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier. Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op