Bedrijf laten groeien? Teleleads doet niet anders voor zijn partners!

Bereken jouw groei in omzet!

Bedrijf laten groeien

Bedrijf laten groeien met behulp van Teleleads

Wil je jouw bedrijf laten groeien, maar weet je niet hoe? Voor leadgeneratie bureau Teleleads is dit gesneden koek. Sales en omzet zorgen voor groei. Hierdoor groei jij ook in personeel!

Jouw bedrijf laten groeien in 5 stappen

  • In 5 stappen naar jouw salessucces
  • Maak kennis met ons enthousiaste, effectieve & ervaren telemarketeers
  • Behoeften en interesses afkaderen
  • De specialiteit van Teleleads: zinvolle leads en extra sales

Wat is jouw groeidoelstelling?

Aan groeidoelstelling kun je veel vragen aankoppelen: wat doe je eraan om de doelstelling te behalen, welke kanalen zet je in en heb je wel de juiste mensen om je heen? Geen zorgen, wij helpen je om al deze vragen te beantwoorden.

Ben je benieuwd hoe jij je bedrijf kan laten groeien en je groeidoelstelling kan behalen? Vraag aan Teleleads hoe wij dit in kaart brengen! Neem contact met ons op door te bellen naar 088-0008575.

Telemarketing telemarketeer

Inbound en outbound telemarketing

Telemarketing is het telefonisch aan de man brengen van een dienst of product. Het is een vorm van marketing die plaatsvindt op twee verschillende manieren: inbound telemarketing op initiatief van de klant en outbound telemarketing op initiatief van het telemarketingsbedrijf.

B2B Leadopvolging en Leads genereren

Wij helpen je aan kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Ook als je meer klanten wilt binnenhalen door klanten telefonisch te benaderen ben je bij Teleleads aan het juiste adres. Onze telemarketingdiensten bestaan namelijk uit:

Nu is elke campagne anders, net als elke doelgroep. Maar wij weten naast telefonische acquisitie ook standaard met e-mailmarketing en LinkedIn. Lees op de pagina's meer informatie.

Werk aan je bedrijf, en niet erin!

Laat ons je adviseren hoe jij als kapitein je bedrijf leidt, en de juiste mensen het juiste werk voor een optimaal resultaat laat doen! Wij focussen ons op de leads en afspraken. Jouw focus kan worden verlegd naar andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

“Je bedrijf laten groeien betekent wellicht ook je business uitbreiden”

Overtuigd? Neem contact op!

We zorgen er telefonisch voor dat de agenda’s altijd gevuld zijn met waardevolle afspraken met ondernemers. Wij bereiden ons goed voor en verdiepen ons in jouw organisatie. Op deze manier kunnen we telefonisch jouw potentiële klant overtuigen van jouw aanbod. Het doel is een bezoekafspraak.

“Teleleads: enthousiast, effectief en ervaren”

Goede samenwerking

Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal. Dat is pas prettig zaken doen. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B telemarketing? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 088 000 85 75.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ook je bedrijf laten groeien? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier.

Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op