Een B2B telemarketing specialist gezocht? | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

B2B Telemarketing specialist

Zou jij graag je agenda opvullen met afpraken met potentiële klanten? Wil je meer bedrijven gaan benaderen die interesse zouden kunnen hebben in jouw product of dienst? Zou je deze telemarketing business graag uitbesteden aan een B2B telemarketing specialist? Maak kennis met Teleleads! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in koude acquisitie van bedrijven, ook wel business to business (B2B) acquisitie genoemd. Door telefonisch contact op te nemen met bedrijven die binnen jouw doelgroep vallen kunnen we warme leads genereren. Dat zijn bedrijven die aangegeven hebben graag meer te weten te willen komen over jouw dienst of product.

Binnen de telemarketing business wordt telefonisch contact opgenomen met potentiële klanten om op zeer klantvriendelijke wijze hun interesse te peilen in jouw dienstverlening, of het product dat jij hen kunt leveren. Blijkt dat ze inderdaad interesse hebben? Dan noemen we dat een warme lead. Vervolgens kunnen jij of je accountmanager de focus volledig leggen op het daadwerkelijke salesgesprek. Wij doen het verkennende werk, jij kunt vervolgens met je kennis en expertise de klant echt overtuigen en deze zo binnenslepen.

Meer weten over het uitbesteden van telemarketing business? Bel ons dan vrijblijvend op 088 000 85 75. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Als B2B telemarketing specialist helpt Teleleads jou aan meer leads

Door een B2B telemarketing specialist als Teleleads in te schakelen is het straks zoeken naar gaatjes in je agenda. Meer afspraken met klanten die interesse in jouw product of dienst hebben betekent een grotere kans op het binnenhalen van klanten. Dat betekent weer meer omzet. Teleleads zorgt voor zinvolle leads en stellen jouw accountmanagers in staat om de focus te verleggen naar het belangrijkste aspect: het salesgesprek.

Onze werkwijze is als volgt: Teleleads beschikt over een uitgebreide database met organisaties in die in diverse branches werkzaam zijn. Wij doorzoeken deze database om een bestand op te stellen met daarin bedrijven die binnen jouw doelgroep vallen. Door bedrijven op de juiste criteria te filteren (waaronder de regio waarin ze actief zijn) kunnen we bedrijven vinden die mogelijk interesse in jouw dienst of product hebben. Vervolgens nemen we telefonisch contact op en stellen we een afspraak voor. Vaak krijgen we dan te horen dat ze eerst liever meer informatie willen. Op dat moment is het genereren van een lead al een succes gebleken. Jij of je accountmanager kunt dan namelijk in een salesgesprek de klant overtuigen met jouw kennis en expertise. Wij halen dus warme leads voor je binnen.

Over Teleleads

Teleleads is dé B2B telemarketing specialist van Nederland. Door middel van business to business leadgeneratie zorgen wij voor kwalitatieve afspraken met concrete resultaten. Daarbij laten we ons leiden door onze drie kernwoorden: enthousiast, effectief en ervaren. Of we nu bedrijven uit het MKB segment benaderen of grotere organisaties, we gaan altijd klantgericht te werk op basis van een persoonlijke en snelle aanpak. Zo weten we in iedere branche leads te genereren.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Op zoek naar een B2B telemarketing specialist? Geïnteresseerd in het uitbesteden van telemarketing business en benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact met ons op om een gratis offerte aan te vragen? Vul daarvoor het contactformulier in of bel naar 088 000 85 75.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

content_sidebar_image

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat de agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op