E-mailmarketing voor een optimaal resultaat, bij jouw ideale klant

Bereken jouw groei in omzet!

E-mailmarketing

E-mail marketing houdt in dat Teleleads de juiste personen mailt. Hiervoor bellen wij eerst naar jouw potentiële klant om te achterhalen wie de juiste persoon is, en wat zijn/haar e-mailadres is.

Op deze manier mailen wij de juiste persoon, maar ook persoonlijk. Dit omdat wij hen of de collega hebben gesproken, en na aanleiding daarvan mailen.

Deze manier van e-mailmarketing werkt erg goed waardoor de conversies hoger uitvallen dan een normale e-mailmarketing campagne.

Wat is E-mailmarketing?

Je mail de juiste personen binnen de doelgroep van jouw voorkeursklanten. Dit om jouw dienst/product onder de aandacht te brengen, met het doel om kennis te maken.

Onze werkwijze

Voor het aan de man brengen van een nieuw product of dienstverlening staat een redelijke vaste werkwijze. Onze klanten geven aan de opbouw en uitvoering van de strategische opbouw van een campagne prettig te vinden.

Er wordt op dagelijkse basis gecoacht en bijgestuurd om jouw campagnes zo optimaal en effectief mogelijk in te richten. Het systeem is volledige geautomatiseerd, in korte tijd kan jouw accountmanagers dus veel potentiële klanten benaderen. Teleleads is dé partner voor e-mailmarketing campagnes.

Overtuigd? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B e-mailmarketing? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 088 000 85 75.

Telemarketing telemarketeer

Meer weten over de mogelijkheden?

Ook meer B2B leads genereren via social media? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier.

Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op