Direct Marketing voor een optimaal resultaat, bij jouw ideale klant

Bereken jouw groei in omzet!

Direct Marketing

Direct Marketing zegt het al een beetje. Het is een directe vorm van marketing, en ligt tussen sales en marketing in. Marketing zorgt ervoor dat er interesse wordt zodat sales het kan verkopen.

Direct marketing is op een gepast manier jouw doelgroep benaderen, maar toch concreet. Wanneer er met direct marketing interesse wordt gewekt, dan hoeft sales bijna niets meer te doen. Het is veel directer waardoor de behoefte duidelijk wel of niet naar voren komt.

Wat is Direct Marketing?

Dit gaat op een directe, persoonlijke en concrete manier. Waar je met online marketing bijvoorbeeld vindbaar bent op Google. Dan ben je dit voor iedereen. Met Direct Marketing weet je wie je moet hebben, en deze benader je met een specifiek doel.

Vaak is dit kennismaken, een demo geven o.i.d. Het mooie aan deze directe benadering, is dat je van te voren vaak al weet wat je kan verwachten, waardoor je een persoonlijke voorbereiding kan treffen.

Onze werkwijze

Voor het aan de man brengen van een nieuw product of dienstverlening staat een redelijke vaste werkwijze. Onze klanten geven aan de opbouw en uitvoering van de strategische opbouw van een campagne prettig te vinden.

Er wordt op dagelijkse basis gecoacht en bijgestuurd om jouw campagnes zo optimaal en effectief mogelijk in te richten. Het systeem is volledige geautomatiseerd, in korte tijd kan jouw accountmanagers dus veel potentiële klanten benaderen. Teleleads is dé partner voor direct marketing campagnes.

Overtuigd? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van B2B direct marketing? Of wil je een offerte aanvragen?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 088 000 85 75.

Telemarketing telemarketeer

Meer weten over de mogelijkheden?

Ook meer B2B leads genereren via social media? Teleleads brengt jou graag meer salessucces. Ontdek ook hoe wij voor jou het verschil kunnen maken.

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75. Of laat een bericht achter via het online contactformulier.

Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en vraag deze gelijk aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op