B2B marketing uitbesteden aan Teleleads is de juiste move.

Bereken jouw groei in omzet!

B2B marketing

Voor B2B marketing ben je van harte welkom bij Teleleads.

Zo kunnen we afspraken maken of leads voor je genereren. Teleleads biedt je graag de voordelen van sales ondersteuning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het generen van telefonische B2B afspraken en B2B leadgeneratie. Maar zorgen ook voor dataverrijking van jouw ideale klantenlijst.

Teleleads is dé B2B partner in Marketing & Sales.

Besteed je sales aan ons uit en doe er je voordeel mee. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Of over de kosten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Dan weet je exact waar je aan toe bent.

B2B marketing

Sales coaching is samen met jou als opdrachtgever kijken naar jouw sales mensen, groeidoelstelling, knelpunten etc. Om ervoor te zorgen dat de individuele sales persoon begeleidt wordt op gebieden waar het voor hen nodig is.

Teleleads

Teleleads B.V. is de B2B partner in Marketing & Sales. Deze 2 gebieden verschillen enorm, maar zijn wel nodig om het maximale uit beide te halen. De expertise is voor Teleleads "sales". Hierin zijn wij al jarenlang expert.

Kosten

De kosten van sales coaching verschillen. Zo spreken we over vaste kosten en over variabele kosten. Om deze reden kunt je voor het kostenplaatje het best een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

We zorgen gezamenlijk voor een optimaal sales resultaat

Acquisitie uitbesteden

Besteed B2B marketing uit

Ben je overtuigd van wat wij voor je kunnen betekenen en wil je de sales uitbesteden aan onze telemarketeers? Neem dan contact met ons op. We dragen graag bij aan jouw salessucces. Ontdek hoe wij het verschil maken voor jou en je onderneming. Of vraag direct een vrijblijvend offerte aan.

Wij zijn Teleleads: jouw B2B partner in sales en marketing.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op