Wil je meer B2B leads genereren? | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

B2B Leads genereren doe je zo

Leads genereren

Door B2B Leads generen haal je meer klanten binnen. Wat betekent leads generen? Je benadert telefonisch andere bedrijven. Dat wordt ook wel B2B (Business-to-Business) acquisitie genoemd. Ben je op zoek naar een leadgeneratie bureau waar je deze acquisitie aan kunt uitbesteden? Dan zit je goed bij Teleleads.

Ook meer leads en afspraken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel gelijk naar 088 000 85 75, wij staan je graag te woord.

Telefonisch werven

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het genereren van B2B leads. Dit is het telefonisch werven van mogelijke toekomstige klanten. Zij kunnen baat hebben met de dienst die je levert of bij het product dat je verkoopt.

Leads binnenslepen

Bij het B2B leads generen nemen wij per telefoon op zeer klantvriendelijke wijze contact op met potentiële klanten. Wij peilen dan hun interesse in jouw product of dienst. Tonen ze interesse, maar willen ze eerst graag wat meer weten? Dan hebben we een lead binnengesleept.

Vervolgens kan jij (of een accountmanager) de aandacht volledig storten op het belangrijkste aspect: het daadwerkelijk closen van een deal. Zo verzamelen wij potentiële klanten die interesse hebben in jouw dienst of product. Ten slotte kun jij zelf met jouw expertise en kennis de klant binnenhalen.

B2B Leads genereren

Teleleads helpt jou meer B2B leads te genereren

Met Teleleads aan jouw zijde puilt je agenda straks uit van de afspraken. Meer afspraken betekent meer potentiële klanten en dus meer omzet. Door de B2B leads te laten genereren door Teleleads geven we jouw bedrijf toegang tot zinvolle leads. Je accountmanagers kunnen de aandacht volledig leggen op hun salesgesprek.

“Teleleads: enthousiast, effectief en ervaren”

B2B Leads generen: een vorm van telemarketing

B2B Leads genereren is een vorm van telemarketing. Wat is telemarketing? Het is een marketingmethode waarbij telemarketeers producten en diensten telefonisch aan de man brengen. Het vindt plaats op twee verschillende manieren. Ten eerste: inbound telemarketing op initiatief van de klant. Ten tweede: outbound telemarketing op initiatief van het telemarketingsbedrijf.

Hoe gaat Teleleads te werk?

Hoe gaan wij te werk? Wij beschikken over een brede database met bedrijven die in allerlei verschillende branches actief zijn. Dit stelt ons in staat om ook voor jouw branche waardevolle B2B leads te genereren.

Aan de hand van ons netwerk stellen we een databestand op met bedrijven die binnen jouw doelgroep passen. Deze bedrijven hebben mogelijk dus interesse in jouw product of dienst. Hierbij kan onder meer gekeken worden naar de regio waarin een bedrijf actief is.

Wij nemen vervolgens telefonisch contact met een beslisser binnen dat bedrijf om een afspraak voor te stellen. Doorgaans is het bedrijf allereerst geïnteresseerd in meer informatie. Daarmee hebben wij een warme lead voor jou binnengehaald. Vervolgens kunnen jouw accountmanagers het bedrijf verder warm maken voor jouw dienst of product.

Social leads

Naast telefonisch leads genereren benaderen wij potentiële Business to Business klanten ook via social media. Dat doen we door doelgerichte social messages op diverse social media kanalen. We gaan op zoek naar de DMU (decision making unit) van een organisatie. Vervolgens proberen we daarmee in contact te komen. Het doel van social leads blijft hetzelfde als altijd: afspraken genereren.

Sales uitbesteden

Teleleads begrijpt dat leadgeneratie veel tijd en energie kost. Onze ervaren, klantvriendelijke en deskundige telemarketeers komen graag namens jouw bedrijf in contact met jouw potentiële klanten. Je kunt de sales met een gerust hart aan ons uitbesteden.

“Ons doel is afspraken genereren voor jouw bedrijf”

Teleleads: een leadgeneratie bureau

Teleleads is een lead generation bureau dat gespecialiseerd is in het genereren van B2B leads. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers. Wij gaan effectief te werk en zetten concrete resultaten neer.

Persoonlijke en snelle aanpak

Al onze medewerkers zijn klantgericht, ondernemend en proactief. Of het nou gaat om een kleine onderneming, middelgroot bedrijf of grote organisatie. Wij hanteren een persoonlijke en snelle aanpak. Voor alle soorten bedrijven in welke branche dan ook genereren wij leads.

Overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Ook meer B2B leads genereren door de koude acquisitie uit te besteden aan Teleleads? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel ons gelijk voor meer informatie over onze dienstverlening of om een offerte aan te vragen. Ons telefoonnummer is 088 000 85 75.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op