Wil je meer B2B leads genereren? | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Leads genereren

Wil je meer B2B leads genereren?

Wil jij met je bedrijf meer klanten binnenhalen? Zou je dit graag doen door andere bedrijven koud te benaderen, ook wel B2B (Business-to-Business) acquisitie genoemd? Ben je daarom op zoek naar een leadgeneratie bureau waar je deze acquisitie aan kunt uitbesteden? Dan ben je bij Teleleads aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het genereren van B2B leads. Dit is het telefonisch werven van mogelijke toekomstige klanten die baat zouden kunnen hebben met de dienst die je levert of bij het product dat je verkoopt.

Bij het B2B leads generen nemen wij per telefoon op zeer klantvriendelijke wijze contact op met potentiële klanten. Wij peilen dan hun interesse in jouw product of dienst. Tonen ze interesse maar willen ze eerst graag meer weten? Dan hebben we een lead binnengesleept. Jij (of een accountmanager) kunt vervolgens de aandacht volledig storten op het belangrijkste aspect: het daadwerkelijk closen van een deal. Zo verzamelen wij potentiële klanten die interesse hebben in jouw dienst of product. Je kunt vervolgens zelf met jouw expertise en kennis de klant binnenhalen.

Ook meer leads en afspraken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel gelijk naar 088 000 85 75, wij staan je graag te woord.

Teleleads helpt jou meer B2B leads te genereren

Met Teleleads aan jouw zijde puilt je agenda straks uit van de afspraken. Meer afspraken betekent meer potentiële klanten en dus meer omzet. Door de B2B leads te laten genereren door Teleleads geven we jouw bedrijf toegang tot zinvolle leads en kunnen je accountmanagers de aandacht volledig leggen op hun salesgesprek.

Hoe gaan wij tewerk? Wij beschikken over een brede database met bedrijven die in allerlei verschillende branches actief zijn. Dit stelt ons in staat om ook voor jouw branche waardevolle B2B leads te genereren. Aan de hand van ons netwerk stellen we een databestand op met bedrijven die binnen jouw doelgroep passen. Deze bedrijven hebben mogelijk dus interesse in jouw product of dienst. Hierbij kan onder meer gekeken worden naar de regio waarin een bedrijf actief is. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met een beslisser binnen dat bedrijf, om een afspraak voor te stellen. Doorgaans wordt op dit punt aangegeven dat het bedrijf allereerst geïnteresseerd is in meer informatie. Daarmee hebben wij een warme lead voor jou binnengehaald en kunnen jouw accountmanagers het bedrijf verder warm maken voor jouw dienst of product.

B2B Leads genereren

Over Teleleads

Teleleads is een leadgeneratie bureau dat gespecialiseerd is in het genereren van B2B leads. Wij bestaan uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers die effectief tewerk gaan en concrete resultaten neerzetten. Wij zijn klantgericht, ondernemend, proactief en hanteren en persoonlijke en snelle aanpak. Kleine onderneming, middelgroot bedrijf of grote organisatie, wij kunnen voor alle soorten bedrijven in welke branche dan ook leads genereren.

Overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Ook meer B2B leads genereren door de koude acquisitie uit te besteden aan Teleleads? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Bel ons gelijk voor meer informatie over onze dienstverlening of om een offerte aan te vragen. Ons telefoonnummer is 088 000 85 75.

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Voor onder andere onderstaande klanten hebben wij succesvolle resultaten mogen neerzetten. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Natuurlijk moet je jezelf vindbaar maken voor de klant die jou zoekt. Maar wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op