B2B Callcenter | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis!
Daarom

TELELEADS

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

B2B Callcenter

B2B Callcenter: wij zorgen voor meer leads voor jouw bedrijf

Nog meer leads of afspraken genereren voor jouw business? Huur dan de dienst B2B Callcenter in van Teleleads. Al onze Callcenter-medewerkers hebben jarenlange saleservaring, zijn een waardig gesprekspartner op directieniveau en onderscheiden zich met een doortastende aanpak.

De voordelen van telemarketing

Teleleads is gespecialiseerd in telemarketing. Wat is telemarketing en wat zijn voor jouw bedrijf de voordelen? Telemarketing betekent diensten en producten onder de aandacht brengen via de telefoon. Het is een vorm van marketing die plaatsvindt op twee manieren: inbound telemarketing en outbound telemarketing. Inbound telemarketing is op initiatief van de klant. Outbound telemarketing is op initiatief van het telemarketingbedrijf. De telemarketingdiensten van Teleleads zijn B2B afspraken maken en B2B leads genereren.

Het doel van onze Callcenter-medewerkers is een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners de feiten duidelijk voor ogen hebben. Zo weten we van elkaar wat de behoefte en het aanbod is.

B2B Afspraken: wij nemen het werk van je over

Teleleads regelt voor jouw business kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Hoe werkt B2B afspraken? Jij bepaalt met welke bedrijven wij contact opnemen. In overleg stellen we criteria op voor de afspraken die jij door ons gemaakt ziet worden. Wij plannen de bezoekafspraken in jouw agenda. Jij krijgt van ons informatie over de behoeftes en interesses van de potentiële klant, zodat jij je maximaal kunt voorbereiden op het salesgesprek. Daardoor is de kans groter dat de deal snel wordt afgesloten.

Kortom: wij nemen het vervelende acquisitie werk van je over. Jij kunt je daardoor volop richten op het saleswerk!

b2b callcenter

Met B2B Leadgeneratie naar warme leads

In de telemarketing gaat het om leads. B2B Leadgeneratie is het telefonisch aanspreken van klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze potentiële klanten zijn voor jou warme leads. Teleleads werkt samen met jouw bedrijf. Wij zetten de eerste stappen door het verzamelwerk te doen. Jij haalt vervolgens de warme leads binnen door jouw expertise over je product of dienst. Het doel van B2B leadgeneratie is het daadwerkelijk verkopen van jouw product of dienst.

Naast telefoneren genereert Teleleads ook leads door het inzetten van social media. Eerst wordt een prospectprofiel opgesteld. Daarna proberen we via doelgerichte social messages een afspraak met de klant te maken.

In 5 stappen naar jouw salessucces

De werkwijze van Teleleads bestaat uit 5 stappen:

  • De doelstelling en doelgroep bepalen
  • Adressenbestand en belscript creëren
  • Het inwerken van onze teleleaders
  • Het creëren van kwalitatieve teleleads en afspraken
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie

Ben jij enthousiast geraakt over telemarketing en B2B Callcenter? Neem dan contact op met Teleleads. Of vraag direct een offerte aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Wij voorzien in een totaaloplossing als het gaat om succesvolle marketingcampagnes. Ontdek zelf ook hoe telemarketing het verschil kan maken. Wij maken namelijk afspraken bij jouw gewenste klant.

Bekijk hieronder enkele referenties:

Overtuigd? Neem dan contact met ons op