B2B Callcenter | Teleleads

Bereken jouw groei in omzet!

B2B Callcenter

B2B Callcenter: wij zorgen voor meer leads voor jouw bedrijf

Met het inhuren van B2B Callcenter zorg jij voor meer leads voor jouw bedrijf. Wij van Teleleads zijn jouw specialist in B2B Telemarketing. Al onze Callcenter-medewerkers hebben jarenlange saleservaring, zijn een waardig gesprekspartner op directieniveau en onderscheiden zich met een doortastende aanpak.

B2B Telemarketing en Callcenter

  • In 5 stappen naar jouw salessucces
  • Enthousiast, effectief & ervaren
  • Behoeften en interesses afkaderen
  • Zinvolle leads en extra sales

Nog meer leads of afspraken genereren voor jouw business? Huur dan onze dienst B2B Callcenter in. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

“Met B2B Callcenter en telemarketing genereer je meer leads voor jouw bedrijf”

De voordelen van B2B telemarketing

Teleleads is gespecialiseerd in B2B telemarketing. Wat is business 2 business telemarketing en wat zijn voor jouw bedrijf de voordelen? Telemarketing betekent diensten en producten onder de aandacht brengen via de telefoon.

Het is een vorm van marketing die plaatsvindt op twee manieren: inbound telemarketing en outbound telemarketing. Inbound telemarketing is op initiatief van de klant. Outbound telemarketing is op initiatief van het telemarketingbedrijf. De telemarketingdiensten van Teleleads zijn B2B afspraken maken, sales uitbesteden en B2B leads genereren.

teleleads telemarketingbureau

Het verschil tussen inbound en outbound marketing

Outbound marketing is een meer traditionele manier van marketing. Al werkt het nog steeds als je op een goede manier gebruikt maakt van B2B telemarketing en B2B Callcenter. Bij inbound marketing gaat het meer om waardevolle content maken en verspreiden. SEO en social media zijn dan een waardevol onderdeel van je strategie.

Het doel van onze Callcenter-medewerkers is een prettig gesprek waarin beide gesprekspartners de feiten duidelijk voor ogen hebben. Zo weten we van elkaar wat de behoefte en het aanbod is.

“Besteedt de sales uit aan onze ervaren telemarketeers”

Sales training op maat gemaakt

Wij bieden een sales workshop aan gericht op koude acquisitie. De sales training wordt op maat opgesteld door een B2B telemarketing specialist, dus is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Wij komen met de workshop naar jouw bedrijf toe, waar ook in Nederland. Met de sales training leer je onder andere: omgaan met bezwaren, werken met belscripten en het stellen van de juiste vragen.

B2B Afspraken: wij nemen het werk van je over

Teleleads regelt voor jouw business kwalitatieve afspraken met potentiële klanten. Hoe werkt B2B afspraken? Jij bepaalt met welke bedrijven wij contact opnemen. In overleg stellen we criteria op voor de afspraken die jij door ons gemaakt ziet worden.

Wij plannen de bezoekafspraken in jouw agenda. Jij krijgt van ons informatie over de behoeftes en interesses van de potentiële klant. Zodat jij je maximaal kunt voorbereiden op het salesgesprek. Daardoor is de kans groter dat de deal snel wordt afgesloten.

Kortom: wij nemen het vervelende koude acquisitie werk van je over. Jij kunt je daardoor volop richten op het saleswerk!

Met B2B Leadgeneratie naar warme leads

In de telemarketing gaat het om leads. B2B Leadgeneratie is het telefonisch aanspreken van klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Deze potentiële klanten zijn voor jou warme leads. Teleleads werkt samen met jouw bedrijf.

Wij zetten de eerste stappen door het verzamelwerk te doen. Jij haalt vervolgens de warme leads binnen door jouw expertise over je product of dienst. Het doel van B2B leadgeneratie is het daadwerkelijk verkopen van jouw product of dienst.

Naast telefoneren genereert Teleleads ook leads door het inzetten van social media. Eerst wordt een prospectprofiel opgesteld. Daarna proberen we via doelgerichte social messages een afspraak met de klant te maken.

“Wij zetten de eerste stappen met de koude acquisitie, vervolgens haal jij de warme leads binnen”

In 5 stappen naar jouw salessucces

De werkwijze van Teleleads bestaat uit 5 stappen:

  • De doelstelling en doelgroep bepalen
  • Adressenbestand en belscript creëren
  • Het inwerken van onze teleleaders
  • Het creëren van kwalitatieve teleleads en afspraken
  • Rapportage, evaluatie en optimalisatie

Dataverrijking: database altijd up-to-date

Met dataverrijking regel je dat jouw database altijd up-to-date is met actuele data over klanten en leads. Door databaseverrijking zorg je voor meer klanten en prospects. Dat zijn eventuele bedrijven die je kunt gaan benaderen. Laat je database verrijken en krijg meer inzicht in verkoop, marketing en conversie mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Ben jij enthousiast geraakt over B2B Telemarketing en B2B Callcenter? Neem dan contact op met Teleleads. Of vraag direct een offerte aan!

Neem contact op voor meer afspraken

Neem contact op met Teleleads:

Telemarketing telemarketeer

Wil je meer leads? In samenwerking met jou zorgt Teleleads dat jouw agenda's weer vol zitten. Neem snel contact op of vraag een offerte aan:

Bereken jouw groei in omzet!

Check het nu gratis..

home_service_two

Of neem direct contact op:

Contactgegevens zijn:

IMG_7632

Met onze partners creëren wij de perfecte marketingmix

Overtuigd? Neem dan contact met ons op